Wie zijn wij?

Op deze pagina willen wij ons aan u voorstellen:

 

 

Jeroen Merks
Voorzitter

 

“Na verschillende voorstellingen achter de schermen te hebben gewerkt was het nu de tijd om te gaan helpen in het bestuur. Ik heb zin om met ieder van jullie een leuke Bommelrevu neer te gaan zetten. Ik denk ook dat we met het huidige bestuur, schrijversteam en regisseur een goede basis hebben. Een ander team geeft ook weer nieuwe ideeën, dit in combinatie met de korte lijntjes naar de “oude” garde geeft een goed gevoel voor de aankomende jaren. Zoals altijd is iedereen welkom dus ik hoop jullie de aankomende tijd te zien als acteur, technicus, toeschouwer, decorbouwer, danser, regie-assistent, zangcoach, muzikant, ….”

 

 

Joanne van Hemert
Secretaris

 

“Dankzij mijn mede bestuurslid Gea ben ik in 2013 voor het eerst toneel gaan spelen en dat was bij de BommelRevu. Een warme en gezellige club die met elkaar iets moois wist neer te zetten. De productie daarna zijn we al nauw betrokken geraakt bij het bestuur en het reilen en zeilen achter de schermen om zo het stokje over te mogen nemen voor de productie van 2019. En dat is precies waar we op dit moment voor staan. We hopen weer op veel animo voor zowel spelers, mensen achter de schermen en bezoekers van de voorstellingen. Tot ziens bij BommelRevu 2019!”

 

 

Niels van den Berg
Penningmeester

 

“Hallo, mijn naam is Niels van den Berg, penningmeester van Stichting BommelRevu. De BommelRevu zal voor altijd een speciale betekenis voor me hebben. Het is namelijk de plaats waar de liefde voor mijn vrouw is opgebloeid. Zij op het toneel en ik tussen de coulissen. Ik kon dan ook geen “nee” zeggen toen het oude bestuur mij vroeg om het stokje over te nemen. Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan zo’n sociaal en cultureel project. Vol plezier, creativiteit en vertrouwen zijn we “achter de schermen” bezig om weer een mooie nieuwe productie voor te bereiden. Ik heb er super veel zin in!”

 

 

Gea Vonk – van Mourik
Algemeen bestuurslid

 

“Hallo, ik ben Gea Vonk van Mourik en woon in Zaltbommel. Ik ben vanaf 2010 betrokken bij de Bommelrevu. Ik heb zelf mee gespeeld en achter de schermen geholpen. Daardoor zo enthousiast geworden en nu door gerold op een plaatsje in het bestuur. Ik ben algemeen bestuurslid. Het is erg leuk om dit proces vanaf de andere kant mee te maken en zo te eerste stappen mee te zetten en over dingen mee te beslissen. We gaan er met nieuwe spirit tegen aan! Tijd voor iets nieuws!”

 

 

Liesbeth Sluijter-Duits 
Algemeen bestuurslid

 

“Even voorstellen

Dan krijg ik altijd zo’n gevoel van “Mijn naam is Liesbeth” en dat dan de zaal reageert in koor ‘HALLO LIESBETH!!’

Liesbeth dus…, 37 jaar en ik woon sinds 1991 in Zaltbommel. Geen echte bommelse, maar inmiddels toch wel een bommelaar. Alweer 15 jaar samen met Nick. En niet te vergeten de katten Milou & Mazzel.

Van kleins af aan creatief bezig geweest op het gebied van playbacken, stukjes spelen, ‘Stuif es in’ tijdens Koninginnedag… jaja… wie kent het nog?!
In Bommel ben ik samen met mijn tweelingzus begonnen bij een kindertoneelgroep en toneelspelen bij producties op de middelbare school.
Pas in 2010 heb ik meegedaan met producties van het Open Theater en de Bommelrevu.
En zo ben ik een keer gevraagd of het bestuur van de stichting niet iets zou zijn en zo ben ik bij de Bommelrevu terechtgekomen.
PR, meedenken, organiseren, dat ligt me wel. Helaas staat het actief deel kunnen nemen in het bestuur sinds 2013 op een laag pitje. Mijn gezondheid laat dat niet toe. Waar ik zelf mijn functie neer wilde leggen, wilde het vorige en het huidige bestuur daar niets van weten. Als ik er maar bij bleef, dan bleef ik toch op de hoogte. Wie weet wat ik weer op kon pakken. Soms is het nog heel lastig, want wat kan ik nu bijdragen!? Beetje bij beetje verandert dat en ben ik stiekem blij dat ze niet wilde dat ik uit het bestuur zou gaan. Sociaal betrokken en creatief bezig zijn geeft een goed gevoel, dan sta je weer in de maatschappij!

De voorbereidingen zijn gestart voor een nieuwe productie. Bij de bestuursvergaderingen zet ik nu een tolk op afstand in. De tolk maakt gebruikt van een speciaal soort toetsenbord en tolkt alles wat er gezegd wordt, zodat ik het thuis mee kan lezen op mijn beeldscherm. Op die manier kan ik toch bij de vergadering zijn. Meedenken voor teksten of de website. Achter de schermen zal ik mijn draai gaan vinden!”

 

Er is nog ruimte in ons bestuur dus lijkt het je wat, mail ons dan op info@bommelrevu.nl.

Met hartelijke groet,

Jeroen Merks, Niels van den Berg, Gea Vonk – van Mourik, Joanne van Hemert en Liesbeth Sluijter-Duits